Felipe Massa komt bij Ferrari meer en meer onder druk te staan. Ferrari teambaas Stefano Domenicali liet vandaag via de officiële website van Ferrari weten dat Massa vanaf Monaco “terug moet gaan vechten”.

We hebben de punten hard nodig voor het constructeurskampioenschap, aldus Domenicali. Eerder liet Ferrari via Twitter weten teleurgesteld te zijn in de Braziliaan. Dit werd later door een woordvoerder van Ferrari genuanceerd: We zijn teleurgesteld met de resultaten van Massa, niet met Massa zelf..

Op de officiële website laat Ferrari echter ook weten: “Alonso heeft altijd op het hoogste niveau gepresteerd. Massa moet verbeteren, twee jaar geleden pakte hij 49 WK-punten, vorig jaar 24, en nu zijn er pas 2 punten behaald. Iedereen, hij zelf nog het meest, verwacht vanaf Monaco een ommekeer.”

Ondertussen word ook in de media kritisch geschreven over Massa. Massa lijkt één gelukje te hebben, mogelijk vervangers die Ferrari op het oog heeft (Perez, Kobayashi, Webber red.) zijn momenteel niet beschikbaar.

Massa zelf reageerde ook nog kort op berichtgeving van Ferrari: Ik leef in het nu, ik kijk alleen maar vooruit. Ik ben niet bang, de kritiek raakt me niet. Ik kijk uit naar de Grand-Prix van Monaco, wat zal gebeuren zal gebeuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *