Na twee teleurstellende races en hardnekkige geruchten dat hij niet het einde van het seizoen gaat halen, is Felipe Massa gesommeerd zich te melden in het hoofdkantoor van Ferrari in Maranello.

Hoewel zijn teamgenoot Fernando Alonso momenteel het rijders-kampioenschap aanvoert, gaat het de kleine Braziliaan beduidend minder goed af. Massa’s beste resultaat tot nu toe is een teleurstellende vijftiende plek in Maleisië, dit terwijl Alonso hier wist te winnen.

Uit een bericht op de officiële website van Ferrari blijkt dat het team zich “zorgen” maakt over Massa en erkennen ze de lastige tijd die hun coureur doormaakt.

Teambaas Stefano Domenicali heeft nog maar eens zijn vertrouwen uitgesproken in Massa en is er van overtuigd dat de coureur de lastige situatie een positieve draai kan geven.

Felipe heeft zijn plannen omgegooid, in plaatst van terug te reizen naar Brazilië om zijn familie te zien zal hij nu naar Maranello gaan. Hier zal hij samen met de engineers kalm de afgelopen twee races analyseren om het probleem te identificeren waarom hij niet in staat was op zijn gebruikelijke niveau te presteren, aldus Domenicali.

Dat is de juiste instelling en wij zijn hier klaar om hem te helpen, zo wist de teambaas toe te voegen.

Wat denk jij over de situatie van Massa? Zal hij weer terug in vorm raken of gedurende dit seizoen vervangen worden door een andere coureur? Vertel het ons op het forum van GPPits.net!