Narain Karthikeyan heeft gereageerd op de uitspraken van Sebastian Vettel na afloop van de Grand Prix in Maleisië. Vettel noemde Karthikeyan voor de Duitse camera’s een komkommer en liet ook nog optekenen dat hij de Indiër een idioot vond. Nu reageert de HRT coureur op de uitspraken van Vettel.

Volgens Narain heeft Vettel niet het recht om deze opmerkingen te maken. Hij probeert mij de schuld te geven van zijn teleurstellende vertoning, aldus Narain tegen Deccan Chronicles. Ik denk dat hij erg gefrustreerd is omdat hij tot nu toe moeilijk heeft, terwijl hij de afgelopen twee jaar de races veelvuldig domineerde. Ook vindt Karthikeyan de uitspraken van Vettel ‘onprofessioneel’. Het is erg onprofessioneel om mij de schuld te geven van dit incident. Deze denigrerende opmerking maakte Vettel alleen maar om mij in een slecht daglicht te plaatsen. Ondanks deze opmerking heb ik nog steeds veel respect voor Vettel voor wat hij heeft bereikt in een kort tijdsbestek.

Wij hebben het volledige recht om op het circuit te racen, vervolgt de Indiër. De regel is dat achterblijvers aan de kant moeten als er een blauwe vlag wordt gezwaaid, maar dat betekent niet dat we van het circuit af moeten. Dat hij een goede auto heeft betekent niet dat hij andere zomaar idioot kan en mag noemen.

Naast Vettel kwam Karthikeyan ook nog in aanraking met een andere topcoureur namelijk Jenson Button. Button verklaarde echter tegenover de pers dat de botsing met de HRT zijn eigen fout was.