Marco Mattiacci, de nieuwe baas van Ferrari begint zich stilletjes aan te nestelen in zijn posities als teambaas. De afgelopen weken werd hem door verscheidene media nog verweten dat hij veel te passief was. De man weigerde immers de meeste interviews en stond er vaak maar bedeesd te kijken naar de activiteiten van zijn team.

Sinds de Spaanse GP begint hij echter wat los te komen en laat hij nu een beetje in zijn kaarten kijken. De Italiaan denkt na een tijd van bezinning te weten wat er moet gebeuren en hij deelt zijn visie met het Amerikaanse ESPN.

Mattiacci: In de afgelopen weken hebben we de boel op een rijtje gezet en bekeken wat de mogelijkheden zijn om Ferrari op korte termijn weer naar voren te brengen. Het is duidelijk dat we snel actie moeten ondernemen, niet alleen op het circuit maar ook als het gaat om beslissingen buiten de baan.

We hebben nu al goede mensen in dienst maar ik denk dat we er nog meer aan ons team kunnen toevoegen die van grote waarde kunnen zijn. Om onze problemen aan te pakken hebben we ook mensen van buitenaf nodig.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!