De personeelsleden van Lotus worden opnieuw buitengesloten uit de paddock van de F1 bij hun aankomst in Sochi. Ook in Japan werd het team aanvankelijk de toegang geweigerd omdat het hun rekeningen niet had betaald, maar toen werd het probleem snel opgelost.

Deze keer lijkt er nog geen schot te komen in de zaak. De financiële problemen bij het team duren voort zolang er geen definitief akkoord is gesloten met Renault in verband met een overname, en dat akkoord laat lang op zich wachten.

Het ziet ernaar uit dat we opnieuw verloofd zijn voor een nieuw huwelijk, wat positief is voor de sport en ons team, stelde team verantwoordelijke Federico Gastaldi. De trouwceremonie zelf laat echter nogal lang op zich wachten. Ik hoop dat we er snel uit raken.

Voorlopig is het inderdaad geen pretje om in een zwart/goude uitrusting te verschijnen in de paddock. Lotus heeft in tegenstelling tot de andere teams hun pitbox nog niet kunnen bezoeken of hun vrachtwagens kunnen uitladen. Tot nu toe is er nog steeds geen activiteit gezien van het team in de paddock. Gisteren werden wel vele personeelsleden gezien al zittend op de grond en op kampeermeubilair, buiten de grenzen van de paddock.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!