Het team van Lotus verwacht ook volgend jaar gebruik te kunnen maken van de diensten van Kimi Raikkonen. De Fin zou bij Ferrari op de shortlist staan om Felipe Massa te vervangen. Teambaas Eric Boullier denkt dat Raikkonen er goed aan doet om bij Lotus te blijven. Er is voor Kimi geen beter alternatief, zegt Boullier.

Raikkonen wordt dus in verband gebracht met een eventuele terugkeer naar Ferrari waarmee hij in 2007 het kampioenschap pakte. Kimi vertrok echter bij Ferrari omdat hij het niet zo goed kon vinden met Luca di Montezemolo en diezelfde di Montezemolo is nog steeds actief bij Ferrari. Zowel Kimi Raikkonen als Ferrari ontkende de geruchten niet, maar Eric Boullier zwakt het gerucht wel iets af. Het is leuk dat Ferrari in het nieuws is, maar ik weet niks van plannen van Kimi voor een eventuele terugkeer naar de Italiaanse renstal. Ik ben ook niet bezorgd over een eventuele overgang. Ik denk dat Kimi er goed aan doet bij te tekenen.

Over de line-up voor volgend seizoen is Boullier ook helder. Het team gaat het liefst door met Raikkonen en Grosjean als rijders. Er is geen reden voor hen om te vertrekken.