Niki Lauda heeft geen goed woord over voor het optreden van Max Verstappen in de grand prix van België.

Op RTL Duitsland laat Lauda het volgende weten: Die jongen hoort in de psychiatrie thuis, als hij zegt dat de schuld bij Raikkonen ligt. Hij heeft überhaupt geen inzicht, hij ziet niet in dat hij zelf ook iets fout gedaan kan hebben. Ik ga maar eens met zijn vader praten. Verstappen ging in België simpelweg over de limiet. Met zulke fouten zal je ook geen races winnen.

Vettel is medeschuldig aan die botsing in de eerste bocht, vindt Lauda. Maar Verstappen duwt de Ferrari’s richting elkaar.

Deze agressieve rijstijl gaat gewoon niet. De jongeman heeft oneindig veel talent. Zo’n talent zie je maar eens in de honderd jaar. Maar hij moet zijn hoofd gebruiken en anderen niet in gevaar brengen. Hij zou bestraft moeten worden. Of de coureurs zouden allemaal eens met hem moeten praten. Ik zal hem ook eens in een hoekje apart nemen en zeggen: ‘Als je zo doorgaat, dan kunnen wij ook agressief worden.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.