De vader van Formule 2-coureur en officiële reservecoureur van Force India, Nicholas Latifi, heeft zich ingekocht bij McLaren. Hoe groot het aandeel dat Michael Latifi heeft gekocht is niet officieel bekend gemaakt.

Volgens Britse media gaat het echter om het aandelenpakket dat is vrijgekomen na het vertrek van Ron Dennis. Het zou dan gaan om 888.135 aandelen met een waarde van ruim 200 miljoen Pond.

Volgens geruchten zou Latifi de investering hebben gedaan om in de toekomst een stoeltje te kunnen garanderen voor zijn zoon Nicholas Latifi. Volgens kwade geruchten in Barcelona zou McLaren door het ontbreken van een hoofdsponsor en wegvallen van de sponsoring van Honda met financiële problemen kampen. Deze problemen zouden dankzij de investering voorlopig verleden tijd zijn.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter