Goed nieuws voor Max Verstappen, Renault heeft in Azerbeidzjan een kleine motorupdate beschikbaar. Volgens Cyril Abiteboul van Renault zal de update 0,2 seconde per ronde voordeel brengen.

Eerder ontkende Cyril Abiteboul de komt van een grote motorupdate nog: We werken nu aan de betrouwbaarheid. Hoe betrouwbaarder de motor hoe verder we het vermogen kunnen opvoeren. Tot aan het einde van het seizoen zullen we kleine updates brengen. Een grote update komt er niet. Verwacht dus geen update zoals we die vorig jaar in Barcelona brachten. Een grote update schept verwachtingen, daarom ontkende ik deze berichten na de Grand Prix van Canada. Een nieuwe motor komt er pas in 2018. Gelukkig hebben we hier in Azerbeidzjan een update paraat en we werken hard om spoedig weer met een kleine update te komen.

Azerbeidzjan staat bekend om haar motorvermogen dus de update zal voor Max Verstappen en Red Bull als geroepen komen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter