Zondag kennen we de nieuwe kampioen van dit seizoen, Kimi Ra�kkonen of Michael Schumacher. Voor velen lijkt de strijd al gestreden, gezien Ra�kkonen moet winnen en rekenen op nul punten voor Michael. In de Formule 1 kan echter alles. We weten allemaal nog hoe het Mansell ooit verging…

Ra�kkonen liet weten dat hij voluit voor de winst gaat:

“Ik weet wat me te doen staat en dat is het enige waar ik me op ga concentreren. Ik heb niets te verliezen! Er is nog een kleine kans dat ik de titel win dus moeten we er voor gaan. We mogen ons niet fixeren op Michael maar op onze eigen prestaties. Het zal niet gemakkelijk worden maar het is een hele uitdaging.”

Martin Whitmarsh van McLaren is het daarmee eens:

 

“Onze kansen zijn miniem maar ze zijn er wel. We beseffen heel goed hoe moeilijk het zal worden. Kimi kan zijn deel doen maar we blijven afhankelijk van Schumacher.”

Kimi Ra�kkonen staat met nog ��n race te gaan 9 punten achter op Michael Schumacher.
Om de titel alsnog te winnen moet hij de race winnen en mag Schumacher geen punten scoren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter