We hebben ons waarschijnlijk allemaal al eens de vraag gesteld: wie er ooit de rol van Bernie Ecclestone zou overnemen.

Bernie Ecclestone is inmiddels al in de zeventig (72) en vroeg of laat zal hij toch eens de beslissing nemen dat hij ermee stopt, het is ook een feit dat Bernie niet eeuwig zal leven.

Het is dan ook normaal dat er gedacht moet worden aan een opvolger voor Bernie, die opvolger is heel belangrijk, zeker voor de constructeurs die plannen smeden om een eigen kampioenschap op poten te zetten.

Volgens het Engelse magazine, Autosport, zou Ecclestone gezegd hebben dat Marco Piccinini, plaatsvervangend president van de FIA, de ideale vervanger zou zijn.

Piccinini is ook de mede oprichter van de Concorde overeenkomst en heeft ooit (jaren 80) dezelfde positie bekleed als Jean Todt bij Ferrari.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter