Antonio Pizzonia, die vorig seizoen bij Jaguar heeft gereden maar ongeveer halfweg werd buitengezwierd, heeft weer een contract bij Williams. Dat zei hij aan het tijdschrift Autosport.

Pizzonia heeft in het verleden duizenden kilometers afgelegd als testpiloot bij Williams. Nu herneemt hij zijn job bij de Britse renstal, en daar kan hij tevreden over zijn.

“Ik zal gedurende het hele jaar voor Williams rijden,” zei de Braziliaan. “Ik ben ben blij dat ik terug bij het team hoor. Ik kan hen nu helpen met de resultaten. Als ik het team zou kunnen helpen om dit jaar het kampioenschap te winnen, zou het prachtig zijn.”

Antonio heeft een ��njarig contract voor een voltijdse job bij Sir Frank Williams. Hij zal testen naast Marc Gene, die nog wel de offici�le derde rijder blijft.

‘Jungleboy’ besloot met de volgende woorden:

“Mijn plan is om te racen in 2005.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter