Het advies aan Jos Verstappen van Paul Stoddart is om naar het Sauber team te vertrekken.
De werkgever van Verstappen zegt er begrip voor te hebben dat de Nederlander een tweede seizoen bij Minardi niet ziet zitten.
“Ik verwacht dat hij met andere teams gesprekken zal hebben tot het moment dat we duidelijkheid hebben over de Minardi voor 2004,”aldus Stoddart.

Pas eind september hervatten Paul Stoddart en Jos gesprekken over een mogelijke contractverlenging. Na de GP Itali� moet een test met de oude Arrows A23 duidelijkheid verschaffen over de perspectieven van Minardi. �Ik wil graag dat Jos volgend jaar voor ons rijdt, maar Jos wil eerst testen met het Arrows-chassis. Dat gaat onze nieuwe auto worden in 2004.”

“We weten alles van die auto. We hebben alle data en weten de filosofie achter de A23. We weten waarom ze bepaalde oplossingen hebben bedacht, we hebben zelfs al zeer veel informatie over de geplande A24. Alles. De test is slechts een onderdeel van de continu voortdurende operatie.” Ook spreekt hij over zijn ontmoeting met Roman Abramovich. “Als ik volgend jaar twintig miljoen dollar meer heb, en dus een budget van vijftig miljoen, dan kunnen we de auto al veel sneller maken. Het extra geld zou ik vooral gebruiken voor testen en windtunnelwerk.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter