Het gaat niet goed met team van Eddie Jordan, financieel gezien dan, sponsors haken af en daardoor zijn de inkomsten van het team drastisch gedaald.
Spijtig genoeg voor Eddie Jordan bleef het daar niet bij, de man had een rechtszaak aangegaan tegen Vodafone, maar de rechtszaak werd bepleit in het voordeel van Vodafone.

Vodafone op hun beurt heeft nu ge�ist dat het Jordan team 75% moet betalen van de rechtskosten, dat komt neer op ongeveer 1 miljoen Engelse ponden.

Ondertussen heeft Eddie Jordan al 49.9% van zijn aandelen verkocht aan enkele investeerders.

Volgens enkele persberichten zouden er enkele namen genoemd worden van eventuele kandidaat kopers.
De persberichten melden dat de Amerikaanse race legende, Roger Penske interesse toont voor het overnemen van het Jordan team.
Mercedes-Benz zou ook al vernoemd worden, zij zouden vooral als doel hebben om Gil de Ferran een duw te geven in het Formule 1 wereldje.

Nog een andere kandidaat overnemer zou de Volkswagen group zijn, althans volgens de beruchte persberichten, maar zij zouden dan pas actief zijn in 2005.

Wat er ook van aan is, hopelijk krijgen we geen team minder te zien.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter