Wie gedacht had dat Alex Yoong niet meer in het F1 aan de slag zou kunnen moet zijn mening gaan herzien.
Volgens de offici�le website van Alex Yoong zou hij in gesprek zijn met een F1 team, de bedoeling is dat hij in 2004 weer kan rijden in een F1 bolide.

De Maleisi�r zou nu bevestigd hebben dat zijn manager een aanbod heeft gekregen van een Formule 1 team, maar een naam is nog niet bekend gemaakt.
We moeten er wel bij zeggen dat de deal ver van afgesloten is.

Alex Yoong:

“Ja, er is een aanbod en mijn interesse is dan ook groot om weer te keren in het F1, maar de deal is nog lang niet rond.
Op dit moment heb ik niet de vrijheid om te zeggen over welk team het hier gaat, maar ik ben er zeker van dat het team nog andere mogelijkheden heeft buiten mij.”

Op dit moment zijn er nog drie teams die hun rijders moeten bevestigen voor het 2004 seizoen, in totaal zouden er nog vijf zitjes te verdelen zijn.
Bij Jordan zijn er twee zitjes �open�, Ralph Firman is nog niet bevestigd.
Minardi heeft ook nog twee zitjes die ze kunnen aanbieden, tenzij Jos �The Boss� Verstappen blijft rijden voor het Minardi team, het team van Jaguar heeft ook nog een zitje open staan.

De kans dat de Maleisi�r weer bij Minardi gaat rijden is klein, voor Yoong is de kans groter dat hij aan het onderhandelen is met team van Eddie Jordan.
De manager van Yoong is Rick Gorne en is werkzaam bij het Jordan team, ook moet men rekening houden met de sponsors van Jordan.

Het Sjanghai circuit heeft ook een sterke band met Alex Yoong en is ook betrokken bij het team van Eddie Jordan.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter