De Jordan rijders vertrokken vanop de 17e (Monteiro) en 18e (Karthikeyan) startplaats. Jordan gaat naar huis met gemengde gevoelens. Enerzijds wist Monteiro als tiende te eindigen, maar anderzijds moest Karthikeyan de race staken na amper 3 ronden. De oorzaak was een elektronisch probleem.

Tiago Monteiro: “Ik ben tevreden met mijn finish net in de top 10, en dat in mijn derde race. Het was zeer heet, waardoor de wagen moeilijk te besturen viel. Iedereen leverde uitstekend werk.”
Karthikeyan voegde daaraan toe: “Het is zonde dat ik zo vroeg al in de race moest opgeven. Ik had een zeer goede start en kon enkele wagens inhalen. Plots viel de wagen echter stil, door een elektronisch probleem.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter