Force India kan een nieuwe sponsor verwelkomen voor 2017. Het whiskeymerk Johnnie Walker zal komend seizoen op de wagens van het team te zien zijn.

Johnnie Walker is geen onbekende sponsor in de Formule 1. Het merk is al vanaf 2005 verbonden met het McLaren team. Vorig jaar verlengde McLaren nog het contract met Johnnie Walker en dus zullen beide teams volgend jaar met de logo’s van Johnnie Walker te zien zijn. Het contract van McLaren loopt na 2017 af.

Diageo is het moederbedrijf van Johnnie Walker en doet overigens al langer zaken met Force India. Zo waren in vorige jaren de logo’s van Smirnoff op de Force India bolides te zien. De logo’s van Johnnie Walker zullen hiervoor in de plaats komen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!