De Turkse overheid moet meer geld vinden wil het de bouw van het circuit kunnen verderzetten. De Istanbul Otodrom vraagt veel meer geld dan oorsrponkelijk gepland was. De Kamer van Economie moet nog eens $55.1 miljoen vinden om het circuit voor 21 augustus klaar te hebben, aldus Zaman Online. De oorspronkelijke kosten waren geraamd op $100 miljoen, nu moet de regering van Istanbul nog eens de helft erbij vinden om het circuit tijdig klaar te hebben. Saomen met de Burgemeester en de Regering van Istanbul zal de Kamer van Economie het probleem aan het Turkse parlement voorleggen.

Veel tijd is er echter niet om te treuzelen, het budget is dringend nodig om het circuit op tijd klaar te hebben tegen half augustus, wanneer de eerste Turkse Grand Prix verreden wordt.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter