Arme Nico Hülkenberg.

Stapte hij dit jaar over van Force India, wegens de aanhoudende financiële problemen bij dat team, blijken er bij Sauber serieuze betalingsproblemen gaande te zijn.

Nico Hülkenberg geeft nu toe, dat de financiële problemen van Sauber een moeilijke situatie vormen voor het team. Diverse bronnen beweren dat Sauber moeite heeft om zijn rekeningen te betalen en dat het team de ontwikkeling van haar C32 chassis heeft gestopt. Dat is slecht nieuws voor de Duitser die juist Sauber zag als een [mogelijke] springplank naar een zitje bij Ferrari. Met de problematische Sauber C32 kan de gewezen talent zich immer niet in de kijker rijden.

Ook Nico Hulkenberg wordt geraakt door de misère. De Duitser wacht nog steeds op zijn salaris uit de maand mei volgens Uhl en Pohl van het Duitse Bild.

Ik denk dat Monisha [Kaltenborn, teambaas van Sauber, FR] en de rest van het management hard werken aan een oplossing en proberen om het team competitief te houden., aldus een ongelukkige Nico Hülkenberg tijdens de persconferentie van de aanstaande Duitse GP.