Nico Hülkenberg rijdt ook in 2015 voor het team van Force India, dat bevestigde de renstal vandaag in de media. De 27-jarige Duitser heeft voor één seizoen bijgetekend bij het team van Vijay Mallya.

Mallya is blij dat hij het contract van de huidige nummer acht in de WK tussenstand heeft weten te verlengen. Hülkenberg levert dit jaar fantastisch werk af voor ons doordat hij constant cruciale WK-punten voor ons binnen haalt. Wij erkennen het talent van Nico en kennen hem inmiddels door en door, zo begint de teambaas zijn betoog. Nico is een echte racer en hij weet hoe hij ons team moet motiveren. Ik ben trots dat we zijn verbintenis hebben weten te verlengen want ik ben er van overtuigd dat Nico een van de grootste talenten op de grid is, aldus teambaas Mallya.

The Hulk himself is blij dat hij zijn plannen voor 2015 nu definitief openbaar kan maken. Ik ken dit team extreem goed en we zijn bezig aan een fantastisch seizoen. Het team heeft grote ambities en ik denk dat we ook in 2015 competitief kunnen zijn. Ik heb een goed gevoel over aankomend seizoen en er zijn veel zaken waar we enthousiast over kunnen zijn. Ik hoop dan ook dat we voort kunnen borduren op de resultaten van dit seizoen, vertelt de coureur met nummer 27 op de bolide.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!