Naast de Mercedes windtunnel zal HRT in het Engelse Brackley ook kantoorruimte huren in het hoofdkwartier van het Mercedes F1 Team. Volgens Mercedes staat een deel van de kantoorruimte leeg en kan HRT tegen betaling gebruik maken van deze faciliteiten.

HRT wil in deze kantoorruimte haar ontwerpteam vestigen, onder leiding van Geoff Willis. Willis zal de windtunnel en kantoren in Brackley goed kennen. Het kantoor en de windtunnel werden namelijk gebouwd door het voormalige British American Racing Team (BAR), Willis werkte van 2001 tot 2007 voor dit team.

Overigens wil HRT de rest van het team in het Spaanse Murcia houden. Volgens Jose Ramon Carabante is het werken met een team vanuit twee locaties geen nadeel:
Ook Scuderia Toro Rosso werkt op deze manier. Het is geen nadeel, wij kunnen met moderne technologie perfect in twee teams op twee verschillende locaties samen werken. Voor de verre toekomst is het voor ons team wel een doel om gezamenlijk op een locatie onder een dak te gaan werken.

By peter