Droomde jij er altijd al van eigenaar te zijn van een Formule 1 team? Stop dan nu met dromen en sla je slag. Het team van HRT is namelijk op zoek naar een koper.

Het bestaan in de Formule 1 is niet makkelijk, helemaal niet als je achteraan het veld je rondjes rijdt. HRT zit inmiddels zo diep in de problemen dat het Spaanse team heeft besloten zichzelf op ‘Marktplaats’ aan te bieden voor de verkoop. Het Spaanse team zou volgens La Informacion te koop zijn.

Thesan Capital is de huidige eigenaar van het Spaanse achterhoede team. Het bedrijf bevestigt dat het met verschillende partijen in gesprek is over een overname van HRT. HRT verwacht binnen enkele weken overeenstemming te bereiken met een van de partijen om zo de ingeslagen weg naar boven voort te zetten.

De huidige eigenaren van HRT willen met de verkoop het team meer kans geven op succes. We zijn heel trots op het werk dat het hele team heeft bereikt, maar het is tijd dat het team verder groeit met nieuwe financiële ondersteuning. We hebben er alle vertrouwen in dat de sportieve potentie van het team enorm is en dat nieuwe investeerders dat exponentieel kunnen vergroten.