Gisteren werd bekend gemaakt dat topontwerper Adrian Newey, McLaren verruilt voor Red Bull. De teambaas van Red Bull, Christian Horner is daar heel opgetogen over, voor hem is dit een mooi bewijs dat zijn team grote doelen heeft in de F1.

“Als ik tussen Newey en Michael Schumacher mocht kiezen, zou ik altijd voor Newey gaan.” aldus Horner. “Ik denk dat we nu de juiste boodschap naar buiten sturen, over wat we willen bereiken.”

“Newey heeft al jarenlang ervaring, ik ben blij dat hij heeft gezien wat wij in huis hebben en ervoor heeft gekozen om voor ons te werken.  “ vervolgt Hrner. ” We hebben nu op alle sleutelposten de mensen die we al altijd hadden gewild. In 2006 verwacht ik een flinke stap voorwaarts en in 2007 zullen we pas echt de vruchten plukken van Adrians komst.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!