Gisteren konden jullie hier lezen dat Webber trouw blijft aan Jaguar komend seizoen. Maar of dat ook voor het daaropvolgende seizoen zal gelden valt te betwijfelen.

De geruchtenmolen draait in ieder geval op volle toeren na de aankondiging dat Montoya vanaf 2005 voor McLaren gaat rijden. Er wordt al druk gespeculeerd over wie hem zal mogen opvolgen. Zeer vaak wordt de naam van de Austral�er Mark Webber genoemd. Deze heeft nu ook toegegeven dat er besprekingen zijn geweest tussen hem en Williams.

“Ik zou hier staan liegen als ik zou zeggen dat we niet hebben gepraat met Williams. Ik heb een contract bij Jaguar tot eind 2005. Daarom zou ik willen zeggen dat de besprekingen met Williams nog niet zeer serieus zijn op dit moment.”

 

“Er is trouwens geen enkele coureur die niet vanuit een team dat meerijd in de subtop naar een topteam als Williams zou willen gaan. Deze speculaties zullen voortduren totdat Williams hun nieuwe coureur aankondigt. Zo zal het zijn, alles is mogelijk.”

Andere mogelijkheden voor Williams zou een terugkeer van Button zijn bij het team waar hij ooit debuteerde. Na 2004 zou Button BAR mogen verlaten als hij betere kansen ziet bij een ander team. Tot slot worden ook de namen van Nico Rosberg en Nelson Piquet Jr. genoemd, die binnenkort mogen testen voor Williams. Maar voor hen lijkt het nog wat te vroeg om al in aanmerking te komen voor een zitje bij Williams in 2005.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter