Afgelopen week liep Schumacher tijdens een training bij Manchester United een kleine blessure op. Hem werd aangeraden het rustig aan te doen. Schumacher vind echter dat zijn blessure wat overdreven is.

“Er circuleerden heel wat geruchten over mijn blessure. Het is echter maar een zeer kleine blessure die eigenlijk niet eens het woord blessure mag hebben. Ik zal het echter wel een tijdje rustig aandoen alvorens ik weer ga voetballen.”

 

“Ik kan waarschijnlijk wel meedoen met de trainingen maar dat doe ik liever als ik niks aan mijn hoofd heb. Ik moet voorzichtig zijn.”

Ondanks het feit dat Schumacher het rustig aan moet doen zit hij niet stil. Zo was hij onlangs in Kerpen, zijn geboortedorp, voor een karting evenement georganiseerd door een van zijn sponsors. Het mag bekend zijn dat Schumacher verzot is op karting en hij kon het dan ook niet laten om in de kart plaats te nemen en wat rondjes te rijden.

In een Formule 1-wagen zullen we de zesvoudig wereldkampioen echter niet meer zien dit jaar:

“Ik zal deze winter niet gaan testen. Ik zou het op zich wel graag willen, maar ik wil ook hongerig blijven om er tegen aan te gaan.”

Pas in januari zal Schumacher voor het eerst weer plaatsnemen in zijn Ferrari.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter