Motorsport-directeur, Norbert Haug verwacht heel veel van Chrisijan Albers. Tijdens het afgelopen weekend gaf de Nederlander in Zandvoort, een demonstratie in zijn Minardi PS05.

Albers gaf de demonstratie op uitnodiging van zijn voormalige werkgever Mercedes. Buiten de F1 is Haug ook actief in de DTM. Tijdens zijn loopbaan in de DTM zag de Mercedes-directeur hem opgroeien als een groot talent.

” Albers is een zeer groot talent en we houden zijn prestaties bij Minardi nauwlettend in de gaten, waar hij het heel goed doet. Soms geef ik hem ook advies. In het begin had hij wat problemen met de wagen, maar nadien leverde hij opmerkelijke prestaties.  Zijn kwalificatie en race in Canada staan in mijn geheugen gegrifd.  “ aldus de Duitser.

” Omdat hij bij Minardi rijdt, wordt hij door veel mensen uitgelachen; Maar Alonso begon daar ook zijn loopbaan, en kijk eens waar hij nu staat.  “ besloot Haug.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!