Lewis Hamilton heeft in gesprek met The Guardian benadrukt dat het goed voelt om zijn gelijk te halen ten opzichte van iedereen die twijfelde aan zijn beslissing om van McLaren naar Mercedes te gaan.

Het voelt goed om mijn gelijk te halen ten opzichte van al die mensen, die sinds ik bekendmaakte van McLaren naar Mercedes te gaan, continu hebben geroepen dat het de slechtste beslissing ooit was en Mercedes en ik dit seizoen helemaal nergens zouden zijn., vertelt Hamilton.

Nu we de eerste race achter de rug hebben, veranderen ze namelijk allemaal ineens van mening en zeggen ze totaal het tegenovergestelde. Dat laat ook maar zien dat ze er geen verstand van hebben., constateert de Engelsman.

Hamilton doelt daarmee waarschijnlijk op de ex-coureurs die zich in de media als experts profileren.

Er is namelijk ook nog een groot grijs middengebied, en dat is waarin wij ons nu bevinden. We hebben het in Australië goed gedaan met een vijfde plaats, maar hebben ook nog wel veel werk te doen. Ik heb dan ook nooit geroepen dat we iedereen zouden wegblazen, maar ook niet dat het een rotzooitje zou worden., aldus de wereldkampioen van 2008.

En in dat laatste moeten we Lewis Hamilton wel gelijk in geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.