Lewis Hamilton heeft de hoop nog niet op gegeven. De Brit blijft vertrouwen houden in een goede afloop van het seizoen. Lewis meent namelijk dat McLaren een goede kans maakt om met twee titels het seizoen af te sluiten.

Hamilton die de laatste race in Hongarije won hoopt dat kunstje te herhalen in België en zo de achterstand op Fernando Alonso te verkleinen. Mijn overwinning in Hongarije was een geweldige manier om de zomerstop in te gaan. Door mijn overwinning ging het gehele team met een lekker gevoel de vakantie in. Mijn overwinning geeft me ook het gevoel en de zekerheid dat we beide titels nog kunnen winnen dit jaar.

Hamilton heeft een achterstand van 47 punten op Fernando Alonso in de WK tussenstand. Maar door de onvoorspelbaarheid van dit Formule 1 seizoen verwacht Lewis dat het spelletje nog lang niet beslist is. Door de onvoorspelbaarheid dit jaar is het moeilijk om te zeggen wie de volgende race gaat winnen. De komende weken zullen ons een duidelijk beeld geven van waar we staan en of de titels nog haalbaar zijn.

Het wordt een uiterst interessant einde van het seizoen. Er is niet één team dat een duidelijk voordeel heeft. We pushen allemaal zo hard mogelijk om in te lopen op Fernando en uiteindelijk willen we allemaal aan het einde van het seizoen boven aan staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.