Bij het team van Williams hebben ze het niet makkelijk. Zo maken de monteurs overuren met het herstellen van Pastor zijn bolide en nu krijgt het team er nog een dilemma bij!

Het team uit Grove kampt met een heus ‘rijdersdilemma’ zo heeft Toto Wolff toegegeven. Williams heeft voor volgend seizoen nog twee stoeltjes vrij en er zijn drie coureurs die op dat stoeltje azen. Williams heeft nu Pastor Maldonado en Bruno Senna in dienst als racecoureurs en beide heren hopen ook komend seizoen weer voor Williams te racen. Bij Williams hebben ze echter ook nog een snelle testrijder genaamd Valtteri Bottas en ook Bottas aast op een racezitje bij Williams.

Ook mede-eigenaar van Williams Toto Wolff ziet Bottas volgend seizoen graag plaatsnemen in de Williams als racecoureur. Dit heeft er mee te maken dat Wolff, naast mede-eigenaar van het team, ook de manager is van de Fin Valtteri Bottas. Maar nu komt het grote dilemma voor Williams.

Het team heeft nu twee rijders in de auto zitten die aardig wat sponsorgeld met zich mee brengen. Daarnaast zijn beide coureurs snel en hebben ze al ervaring in de Formule 1. De Fin Bottas moest tot nu toe genoegen nemen met wat vrijdagtrainingen en testsessie, maar talent heeft Bottas zeker. Of het genoeg is voor Bottas om een zitje af te dwingen is maar de vraag.

Afgelopen donderdag schreef Franky nog een artikel waarin hij beide coureurs van Williams met elkaar vergeleek. Wie er volgend jaar voor Williams rijden is dus nog een vraagteken. Krijgt Bottas de kans of blijven Senna en Maldonado?