Narain Karthikeyan zal ook in België de eerste vrije training vanuit de pitbox moeten toekijken. Dani Clos krijgt van HRT wederom de kans om kilometers te maken in de eerste vrije training.

Het is de vijfde keer dit seizoen dat Clos achter het stuur van de HRT kruipt. Het is dus ook de vijfde keer voor Karthikeyan dat hij zijn Spaanse bolide moet afstaan aan de jonge Spanjaard. Karthikeyan zal niet blij zijn dat hij zijn auto wederom moet afstaan. De Indiër wil graag beter gaan kwalificeren om zo tijd goed te maken op zijn teammaat Pedro de la Rosa. Nu Narain weer zijn plaats moet afstaan heeft hij minder tijd in de HRT om de auto zo af te stellen als hij graag wil.

Dani Clos zit daar echter helemaal niet mee. De Spanjaard is blij dat hij weer in de HRT mag stappen. Ik krijg opnieuw de kans om kilometers te maken en het team te helpen. Dat geeft mij een tevreden gevoel, aldus Clos. Het is voor mij heel belangrijk om ook na de zomerstop veel kilometers te maken in de Formule 1 auto. Voor de zomerstop kreeg ik namelijk vaak de kans om in te stappen en als ik ook na de zomerstop vaak mag instappen dan kan ik mijzelf ontwikkelen.

Zoals het er nu naar uitziet zal Karthikeyan zijn auto nog wel vaker moeten afstaan aan Clos. Misschien is het wel een voorteken voor Narain en wordt hij volgend seizoen vervangen door Dani Clos?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.