Volgens Lewis Hamilton is het geweldig om te zien dat de Red Bull met een Honda-motor zo snel beter wordt, zo sprak de leider in het WK tegen Crash.net.

Lewis is vooral onder de indruk van de ontwikkelingscurve van Honda. De Brit meent dat Honda nog wel het een en ander aan vooruitgang kan boeken.

Red Bull is niet meer snel over een rondje. Ze hebben zich vooraan gemeld en kunnen ons de gehele race opjagen.

Zelfs op de snellere circuits zoals Monza zal Honda een partijtje mee kunnen blazen, zo is onze verwachting. Een fantastische ontwikkeling! En hopelijk kan Ferrari haar snelheid [van het seizoensstart, FR] hervinden. Voor de fans is het geweldig als er drie teams om de overwinning kunnen vechten!, aldus de vijfvoudig wereldkampioen.

Dat Ferrari ook kan aanhaken, is natuurlijk ook in de het voordeel van Hamilton zelf.

Zijn voorsprong is zo groot dat Verstappen hem alleen zou kunnen inhalen door alles te winnen, dus als ook Sebastian Vettel en Charles Leclerc nog wat punten graaien, is de verdeling in Lewis’ voordeel.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!