Romain Grosjean staat volgens zijn managementbureau Genii Capital in de belangstelling van verschillende Formule 1 – teams. De Fransman reed in 2009 al 7 Grand-Prix, Grosjean heeft zich echter in GP2-kampioenschap weer in de picture gereden. Grosjean leidt in het GP2-kampioenschap en lijkt met twee race-weekenden te gaan vrijwel zeker van de titel.

Gerard Lopez van Genii Capital (eigenaar Lotus Renault red.) over Grosjean:
Hij verdiend het om volgend jaar Formule 1 te rijden. Hij presteert dit jaar zo goed. We zijn druk bezig om voor hem een stoeltje te regelen, we zijn met verschillende teams in gesprek. In tegenstelling tot veel mensen denken zijn veel stoeltjes voor volgend jaar zo zeker nog niet.

Ook voor Lotus Renault is Grosjean interesant. Maar op dit moment is geen optie omdat ik denk dat Robert Kubica volgend jaar bij ons terugkeert. Mocht Kubica niet terugkeren, dan zijn er twee opties. Een ervaring coureur inhuren om naast Vitaly Petrov te rijden, of onze kaarten op Romain Grosjean zetten.

Ondertussen wordt ook geschreven dat Grosjean tijdens de Grand-Prix van Singapore op vrijdag in de Lotus Renault van Nick Heidfeld mag plaats nemen. Deze vrijdagtest zou het team willen gebruiken als evaluatie.

By peter