Merchandising is een van de manieren voor de Formule 1-teams om fans aan hen te kunnen binden. Uw auteur ontdekte vandaag [zaterdag 18 aug.] dat Rotterdam er een –wat mij betreft– publiekstrekker bij heeft…

The Racing Store is een speciaalzaak voor de Formule 1 fan, en het is een bedrijf met een permanente status. Geen pop-up bedrijfje dus.

Een uitkomst voor de fan die twijfelt over zijn/haar kledingmaten of gewoon ervoor huivert om spullen per internet te bestellen. In de Racing Store kun je de producten met eigen ogen bekijken en eventueel passen.

Het assortiment wordt gedomineerd door Red Bull Racing Merchandise en uiteraard ook de Max Verstappen merchandise.

Voor de grootste collectie Red Bull Racing Eyewear & officiele Red Bull Racing kleding / Merchandise ben je hier op het goede adres!

Bezoek The Racing Store in Rotterdam aan de Korte Lijnbaan 22! Geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 12 tot 17 uur.

Meer info en contact via:
E-mail: info at theracingstore.nl
Facebook: TheRacingStore
Internet: theracingstore.nl

*infomercial*

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!