Olivier Pla heeft de tweede race van de GP2-Series gewonnen. De Fransman vertrok vanop de tweede startplaats nadat hij gisteren als zevende was gefinisht. Bij de start ging hij meteen Borja Garcia voorbij, die zijn start mistte. Pla kon zo de hele race aan de leiding rijden en eindigde met een zevental seconden voorsprong op Giorgio Pantano en Scott Speed. Nico Rosberg, de winnaar van de eerste race gisteren, eindigde op een vierde plaats nadat hij als achtste was vertrokken. Borja Garcia, die vanop polepositie was vertrokken, eindigde vijfde op iets meer dan zestien seconden, gevolgd door Heikki Kovalainen, Nicolas Lapierre en N�lson Piquet. Het ele veld reed de 27 ronden erg kort op elkaar, met achttien wagens binnen de minuut en amper ��n uitvaller. De Japanner Yoshimoto had voor de zoveelste maal dit seizoen te maken met mechanische pech, nadat hij enkele ronden voordien even naast de baan was geschoven.

De volledige uitslag is hier terug te vinden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter