SchumiFerrari zal tijdens de zomerstop toch gaan testen, zo haalt het waarschijnlijk weeral de woede van het hele wereldje op zich. De zomerstop kwam er om de teamleden de mogelijkheid te geven terug op adem te komen middenin het seizoen, en daarbij krijgt ook het testteam rust.

“We moeten meer grip vinden bij de banden.” Zei Jean Todt, die een achtste rijderstitel voor Michael Schumacher nu erg ver acht.

“Wiskundig gezien is het nog mogelijk, maar dan moeten we snel weer succes hebben.”

“Elke race wordt het moeilijker.”

Schumacher gaat akkoord met zijn teambaas, maar zegt dat de titels momenteel niet het belangrijkste doel zijn voor Ferrari.

“Ik denk niet dat we er aan moeten denken.”

Rubens Barrichello verklapte ondertussen dat Ferrari een andere Bridgestone naar Hongarije meeneemt. Maar “Vier dagen zijn niet genoeg om een mirakel te vinden.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter