Sensatie in de GP2-Series. Het kleine broertje van de Formule 1, tot vorig jaar de Formule 3000 genaamd, heeft een erg verrassende winnaar gekregen. Clivio Piccione, de 21-jarige Monegask, won zijn eerste race van het seizoen in een van de middenmoters. Het team van Durango had tot gisteren nog geen enkel puntje kunnen pakken in de vijf voorgaande races, maar daar maakte diezelfde Piccione een einde aan toen hij gisteren in de eerste race zevende te eindigen. Hij startte vanop de tweede plek in de tweede race en won die dus voor Adam Carroll (SuperNova) en N�lson Piquet Junior (HiTech Piquet Sports). De race werd net als gisteren omsiert door crashes en incidenten, en een erg spannende finale. Vierde werd Nico Rosberg, vijfde Sergio Hern�ndez en zesde Ferdinando Monfardini, de teammaat van Clivio Piccione. Borja Garcia werd aan de start geweigerd nadat hij schuldig werd bevonden aan het veroorzaken van de startcrash gisteren. De Spanjaard remde te laat en sleurde vier andere wagens (Carroll, Pla, Negr�o en Monfardini) mee de grindbak in.

Resultaten volgen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!