Cristiano da Matta

“Ik had niet verwacht zo hoog op de grid te staan , naar mijn mening is dit het beste resultaat van mijn seizen tot dusver.
gedurende mijn ronde had ik al het gevoel dat dit een goede ronde zou worden.
We hebben tijdens het weekend wat veranderingen aangebracht, maar er is nog steeds een probleem met het grip level en we hebben nog een grote marge om te verbeteren.
Het rijden op dit circuit ging steeds maar beter en ik ben dan ook heel tevreden met mijn ronde vandaag, maar onze prioriteit nu is het uitrijden van de race, hopelijk in een goede positie.”

Olivier Panis

“Ondanks dat we donderdag nog enkele verbeteringen hebben aangebracht aan de wagen moesten we opmerken dat we nog steeds met probleem rond de grip zitten. Ik was allesbehalve blij met de wagen en daarom hebben we geopteerd om ons te focussen op de strategie van de raceprestaties.
Met dat in gedachten ben ik tevreden met mijn kwalificatie, we zullen moeten afwachten tot morgen om te zien hoe alles zal verlopen.”

Keizo Takahashi

 

“Als ik ijk naar ons resultaat van donderdag moet ik wel tevreden zijn met ons resultaat van vandaag.
Ik denk dat een tiende plaats meer is dan we verwacht hadden en ook gezien de problemen die we hebben met de grip, we konden niet meer doen dan dat.
Cristiano reed een zeer goed rondje, zeker als je weet dat het zijn eerste keer is dat hij hier rijd, het is dan ook passend dat hij hier zijn beste kwalificatie reed.
Olivier koos hier voor een andere strategie, meer gericht op de race van morgen, nu moeten we zien wat het morgen zal brengen.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter