De rit op de geruchtenmolen bij de racecoureurs is bijna afgelopen, maar voor testcoureurs is er natuurlijk bijna altijd een kans om van team te veranderen. En het nieuwste gefluister zegt dat Marc Gen�, testrijder bij Williams en invaller geweest voor Ralf Schumacher, volgend jaar naar Ferrari zou trekken.

Dat zou inderdaad zeer goed kunnen, want volgens Autosport zal Gen�s contract bij Williams niet worden verlengd na dit seizoen. De Spanjaard is al 30 jaar en heeft dus wel de nodige ervaring met racebolides, al heeft hij nog maar 2 seizoenen echt geracet. Dat is ook al een tijdje geleden, namelijk in 1999 en 2000, bij Minardi. Daarna trok hij dus naar het team van Frank Williams.

Bij recente testsessies in Jerez de la Frontera werd Gen� lange tijd pratend gezien met Michael Schumacher. Het is een lichte link, maar het is er een…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter