Eerder deze week werd het duidelijk dat Nick Heidfeld kampte met een blessure. Op de tweede testdag op het circuit van Paul Ricard staakte hij z’n rit na zeven rondjes, omdat hij een rugspier verrekt had.

De volgende dag reed Quick Nick echter alweer mee met de rest. En daarom is hij ook geen kopzorg van Williams. “We hebben geen enkele zorg,” aldus een woordvoerder van BMW-Williams.

“Het is redelijk klein. Hij had vroeg op de dag een pijnlijke rug, voelde zich na enkele ronden niet comfortabel en is uit de wagen gestapt.”

Teamgenoot Mark Webber lijdt al sinds een test op Barcelona in februari aan een gebroken rib, maar heeft de eerste drie races van het seizoen toch gereden. In bahrein leek het euvel verholpen, maar vorige week had hij toch weer pijn. Maar ook voor hem zouden er geen problemen zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter