Drie weken voordat de F1 wagens het circuit van Catalunya nabij Barcelona zullen bestormen, zijn de tickets reeds uitverkocht. De organisatoren van de Spaanse Grote Prijs mogen nu al zeker zijn dat ze een recordaantal bezoekers zullen ontvangen. Deze grote opkomst mag waarschijnlijk voor een groot deel toegeschreven worden aan de goede resultaten van de Spaanse nationale held, Alonso. De laatste jaren heeft het circuit ge�nvesteerd in het uitbreiden van de faciliteiten om de service te kunnen verbeteren en meer toeschouwerscapaciteit aan te kunnen. Geen slechte investering, zo blijkt. Indien Alonso goed blijft presteren, mag het circuit een volgende uitbreiding van de circuitcomplexen reserveren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter