Nu Marussia alsnog een doorstart zal proberen te maken onder de Manor naam gonst het van de geruchten over wie voor het team zal rijden. Het team stelde Will Stevens al aan als een van haar coureurs en ook in Belgie werd even gehoopt op een kans voor Stoffel Vandoorne maar Eric Boulier ontkende meteen die geruchten met een formele verklaring

Ik heb net als jullie dat gerucht vernomen maar het is helemaal niet waar. Stoffel gaat zich dit jaar zoals voorzien concentreren op de GP2. Voor de Formule 1 zullen we voor 2016 zijn mogelijkheden bekijken aldus de fransman.

Manor heeft een overeenkomst gesloten met haar schuldeisers en twee van die schuldeisers zijn Ferrari en McLaren. De Italianen leverden immers in 2014 de motoren die het team gebruikte en zal dat ook in 2015 opnieuw doen. McLaren had een technische overeenkomst met Marussia en ook die werd recent verlengt. Verscheidene Belgische media meenden meteen dat een van de voorwaarden van McLaren was dat McLaren Young Driver Stoffel Vandoorne moest worden aangenomen als coureur.

Bron Plaatje: Het Nieuwsblad


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!