Bernie Ecclestone racet liever door het centrum van Londen, dan dat er in en om het huidig Olympisch Stadion wordt gereden. Dat zei de Formule 1-baas naar aanleiding van zijn bezoek aan het Olympic Park.

Het plan voor een Grand Prix-circuit door het Olympisch Park en het Olympisch Stadion in Londen kan op weinig steun rekenen bij Bernie Ecclestone. De commerciële baas van de Formule 1 ziet een race in de Engelse hoofdstad wel zitten, maar dan op een ander parcours dat door de oude stad zelf loopt.

Ik zou graag de originele plannen om door het historische centrum van Londen te racen, gerealiseerd zien worden. Ik wil echter niks uitsluiten., aldus Ecclestone.

Wat er met het huidige Olympische Stadion gebeurt na de Spelen is nog niet duidelijk. Er zijn vier kandidaten in de race om het stadion over te nemen. Een van die bieders is het bedrijf Intelligent Transport Services die graag motorsport willen bedrijven in het stadion. Zodoende kwam men uit op de Formule 1 en dus op Bernie Ecclestone.

Maar met medekandidaten als West Ham United is de het motorsportbod zeker niet favoriet, dus valt de poging van ITS onder de noemer “een aardige poging“…

Leave a Reply

Your email address will not be published.