Max Verstappen heeft kledingmerk G-Star Raw als persoonlijke sponsor aan zich verbonden. De precieze details van de samenwerking worden later bekend gemaakt, zeker is in ieder geval dat G-Star Raw in februari een Max Verstappen kledinglijn zal presenteren.

Het management van Verstappen maakte eerder al bekend dat er veel interesse is van bedrijven om met Max Verstappen samen te werken. Verstappen volgt nu het voorbeeld van Hamilton (Tommy Hilfiger) en Fernando Alonso (eigen kledingmerk).

Rob Schilder, CEO G-Star RAW: Als ware Formule 1-erfgenaam kreeg Max het racen met de paplepel ingegoten en breekt hij nu record na record. We zien veel van onze eigen merkwaarden terug in Max zoals zijn constante focus en ambitie en hebben daarom veel vertrouwen in deze bijzondere samenwerking.

Max Verstappen: Ik ben altijd al fan van het merk geweest, dus het was niet moeilijk om vertrouwd te raken met het DNA van G-Star. Bovendien vind ik het mooi dat we beiden Nederlandse roots hebben, maar wel op wereldniveau actief zijn en willen blijven groeien.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.