Formule 2- coureur Nicholas Latifi is volgend jaar reservecoureur van Williams. De 23-jarige Canadees heeft diverse Formule 2 – races gewonnen en zal komend jaar bij alle Grand-Prix bij Williams aanwezig zijn.

Latifi zal ook zes vrije trainingen voor Williams rijden,  een pre-seizoen testdag, en de Pirelli testdagen. Daarnaast zal Latifi ook op de fabriek in Grove in Williams-simulator testen.
Afgelopen jaar was Latifi als reservecoureur bij Force India en reed hij Formule 2 bij DAMS. In het Formule 2 kampioenschap eindigde hij negende met één overwinning.

Latifi is zoon van Nicholas Latifi, een zakenman met een vermogen van . Begin dit jaar kocht Latifi voor 230 miljoen Euro 10% van de aandelen van McLaren. Volgens Nicholas moest deze investering los gezien worden van de loopbaan van zijn zoon.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter