Frank Williams, teambaas van Williams heeft tegenover “Reuters” laten weten dat alle teams tijdens de Amerikaanse GP graag in actie waren gekomen. Ecclestone en George gingen er al akkoord mee om een chicane aan te leggen, de FIA weigerde echter om mee te werken.

Williams: ” Wij en alle andere teams hadden graag een show gegeven. Het publiek moest in ieder geval voorzien zijn van spektakel. Ondanks dat er misschien geen punten mee te verdienen waren, was iedereen toch bereid om te racen.  “

Verder wist de teambaas nog te melden dat Ferrari, ondanks de beschuldigingen richting het team, volledig vrij van schuld waren: ” In deze belachelijke affaire is Ferrari onschuldig, ze hadden gewoon geen reden om niet te racen.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!