Amerika: het land waar de uitspraken “Sue you!” en “See you in court!” dagelijkse kost zijn en nu ook het land waar er slechts 6 wagens een farce reden voor 120.000 betalende fans. Is het dan nog verbazingwekkend dat er enkele onder die 120.000 fans de acties van de teams niet slikken? De eerste rechtszaken zijn bij deze al onderweg.

Een man uit Colorado spande volgens Eyewitness News een rechtszaak in tegen de FOM, Michelin en het Brickyard circuit. Hij wil een complete terugbetaling van zijn ticket + onkosten + gelede schade. Wat die gelede schade kan zijn is alvast een groot vraagteken.

In Marion County spande Jim Miller ook al een rechtszaak aan.

“Het was een grote chaos, niemand wist wat er gebeurde.” Zei de man.

Gisteren stonden aan de poorten van de Motor Speedway honderden fans op een rij, ze eisten allemaal hun geld terug. De IMS wijst alle schuld, terecht, van zich af maar zit wel met de nawee�n van de slapstick die de Michelin teams zondag brachten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter