Enkele jaren terug was Bernie Ecclestone er al druk mee, een Grand Prix in New York. Vanwege financieringsproblemen ging het hele project destijds niet door.

Ross Brawn heeft gisteren laten weten dat het plan terug op tafel is. Liberty media wil graag een race aan de rand van de Hudson met de skyline van downtown New York als achtergrond. Brawn wil van de race graag een nachtrace maken.

Ook Las Vegas is nog in de race als tweede Amerikaanse Grand Prix naast Austin, de Formule 1 zou hier een stratenrace wil houden in de avond die dwars door het gok walhalla loopt, enige probleem is dat nog niet iedereen in Las Vegas enthousiast is.

Liberty Media wil Formule 1 groter maken in Amerika. Een nieuwe social media strategie, internet streaming, en meer Amerikaanse Grand Prix moeten daarbij helpen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.