Giancarlo Fisichella denkt niet dat hij de openingsrace in Melbourne op zijn naam zal schrijven. De Italiaan zegt dat de R27 gewoon niet snel genoeg is om vooraan mee te kunnen strijden.

We zitten wat in een sukkelstraatje, we moeten wat snelheid vinden. Zei Fisico tegen de Australische krant Herald SunFerrari en McLaren staan een stapje voor, ze zijn sterker dan ons. Het verschil is op z’n minst een halve seconde en dat is veel.

Tijdens de tests in Bahrein was er een beetje verbetering merkbaar maar blijkbaar niet genoeg om de Romein gerust te stellen.

We hebben het moeilijk om met de wagen te rijden. Er is over het algemeen te weinig grip, dus is het waarschijnlijk de downforce.

Wie weet kunnen de laatste nieuwe ontwikkelingen die door Renault naar Melbourne worden meegebracht een beetje soelaas brengen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter