Althans, dat is wat ze in het kamp van Toyota beweren. Ferrari heeft in 3 races maar een magere 10 punten verdiend, waarvan er 8 zijn van ��n podiumplaats van Barrichello in Australi�. In Bahrein haalde het Italiaanse team zelf geen punten, Schumacher moest de strijd staken, en Barrichello werd in de laatste ronde ingehaald, waardoor hij op een 9e plaats eindigde.
Toyota

“Nu dat Ferrari er nog niet in geslaagd is een race te winnen, mogen ze zowel de rijders- als constructeurstitel vaarwel zeggen” Zei technisch directeur van Toyota Mike Gascoyne

“Ze hebben nog een hoop werk aan de boeg met de F2005. Ze zullen wel nog competetief zijn, ze zullen races winnen, maar ze zullen niet dominant zijn”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter