Eerder vandaag meldden wij dat Ferrari spoedig bekend zou maken ook in 2013 met Felipe Massa aan de start te verschijnen. Nu heeft het Italiaanse team echter bekend gemaakt geen deadline te stellen omtrent de rijders line-up.

Stefano Domenicali vindt het niet van belang dat de pers weet wanneer het team een keuze maakt. Er gaan al lange tijd geruchten dat Massa na dit seizoen op zoek moet naar een nieuwe werkgever. Verschillende namen werden al in verband gebracht met het Italiaanse team. Zo zou Kimi Räikkönen terugkeren bij Ferrari, Ook het Force India duo di Resta en Hülkenberg werd in verband gebracht met Ferrari. Sergio Perez was de naam die het meest genoemd werd, maar Luca di Montezemolo verklaarde onlangs de Mexicaan nog te onervaren te vinden voor Ferrari.

Of Ferrari doorgaat met Felipe Massa is dus nog maar de vraag. En voor de media zal dat ook nog wel even een vraagteken blijven. We laten het voor jullie als media ook nog even een vraagteken of we doorgaan met Massa, aldus Domenicali. Er is geen verplichte datum waarvoor wij ons rijdersduo compleet moeten hebben en daarnaast vind ik het van essentieel belang dat dit soort zaken niet in de media komen.

Domenicali verduidelijkt zijn standpunt door in herhaling te vallen. Wij vinden het niet belangrijk om dit soort zaken met de media te bespreken. Jullie horen het wel als er echt iets te melden is, aldus Stefano Domenicali.